Máme nové chlupáčky

26.08.2015 16:56

SRPEN - novinky

V srpnu k nám přicestovala nová posila. Jedná se o černo-bílé anglické crestedy. Prvním je sameček Wincenzo Jampadampa. Druhým je sameček Uťa Jampadampa a třetí princeznou je Galerie Jampadampa. S těmito třemi nováčky jsme se rovnou zúčastnili 22.8.2015 výstavy v Žitenicích. Wincenzo dostal čekatelskou kartičku s 95,5 body a Galerie, která se výstav zúčastnila úplně poprvé dostala také ček. kartičku s 96 body :-). Jsou to ale chlupáčci šikovní :-). 

Další posilou, která přijela z chovatelské stanice Austerlitz je samička Paya Austerlitz. Je to černo-bílá anglická crestedka se zajímavým "ksichtíčkem". 

V polovině měsíce začala akce "škatulata batulata". Sameček Queenly (US Teddy krém-bílá) se nastěhoval k samičce Moravii (US Teddy čoko-buff-bílá). Dalším stěhujícím se samečkem je Dashiell (US Teddy černo-bílý), který se ubytoval k samičce Unity CC (US Teddy černá) a k samičce Glorie Harnas (US Teddy černo-bílá). A včera 26.8. se ubytovala samička Zippy Ebony (ang. crested černo-bílá) u samečka Wincenza (ang. crested černo-bílý). Pokud se zadaří, tak v říjnu a listopadu můžem očekávat BABYBOOM :-).